Rijscholen in Aalten

1 rijschool gevonden in Aalten

Ben je op zoek naar een rijschool in Aalten of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Aalten zoals Aalten, Bredevoort, De Heurne, Harreveld, Lichtenvoorde, Vragender, Winterswijk Corle, of Winterswijk Miste dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Aalten

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Aalten ook een aantal rijscholen. In Aalten (1), Bredevoort (2), Harreveld (1), en Lichtenvoorde (6) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Aalten geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Aalten het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 77%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Aalten.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Lichtenvoorde. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Lichtenvoorde op 64%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Aalten of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Aalten
kaart rijscholen Aalten

Statistieken voor Aalten

1

rijscholen

77%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Aalten

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Aalten en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Aalten en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Aalten zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Aalten

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Aalten?

  Er is 1 rijschool in Aalten waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Aalten?

  De beste rijschool van Aalten is Verkeersschool J.W. Magis met een gemiddeld slagingspercentage van 77%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Aalten?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Aalten is 77%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Aalten?

  Een rijles bij een rijschool in Aalten kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Aalten volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Aalten kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Aalten en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Aalten rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Aalten te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Aalten heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.