Top 10 rijscholen voor rijles in Achlum

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.1480338,5.4847188

Rijles in Achlum volgen

kaart rijscholen Achlum

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Achlum of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Achlum, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Achlum werken ook in plaatsen als Achlum, Arum, Berltsum, Dongjum, Franeker, Harlingen, Herbaijum, Hichtum, Hitzum, Kimswerd, Kûbaard, Lollum, Midlum, Pietersbierum, Pingjum, Schettens, Schraard, Sexbierum, Tzum, Waaksens, Wijnaldum, Witmarsum, of Zurich

Hoogste kans van slagen in de buurt van Achlum

In Achlum zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Franeker (5), Harlingen (6), en Midlum (2) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

In Midlum ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 60%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Achlum.

Mocht je in Achlum wonen, dan is Harlingen de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 6 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 59% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Achlum. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!