Rijscholen in Akkrum

Top 10 rijscholen voor rijles in Akkrum

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.0381781,5.8488052

Rijles in Akkrum volgen

kaart rijscholen Akkrum

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Akkrum of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Akkrum zoals Akkrum, Akmarijp, Aldeboarn, Broek, Friens, Goƫngahuizen, Goingarijp, Grou, Haskerdijken, Heerenveen, Jirnsum, Joure, Luinjeberd, Nes, Nieuwebrug, Snikzwaag, Terband, Terherne, Terkaple, Tjalleberd, of Vegelinsoord dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Akkrum

We hebben 2 rijscholen in Akkrum voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 46%. Mocht er in Akkrum geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Akkrum (2), Grou (1), Heerenveen (15), en Joure (6). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Akkrum aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Akkrum kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Joure uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 66%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerenveen. Daar zijn 15 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerenveen op 63%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Akkrum. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!