Rijscholen in Albergen

1 rijschool gevonden in Albergen

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Albergen of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Albergen zoals Albergen, Almelo, Borne, Fleringen, Geesteren, Haarle, Harbrinkhoek, Hertme, Mariaparochie, Reutum, Saasveld, Tubbergen, Weerselo, of Zenderen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Albergen

We hebben in Albergen maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Albergen kunnen kijken, zoals in Albergen (1), Almelo (22), Borne (3), Geesteren (2), Haarle (3), Harbrinkhoek (1), Reutum (1), Weerselo (1), en Zenderen (2).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Zenderen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 97%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Almelo. Daar zijn 22 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Almelo op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Albergen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Albergen
kaart rijscholen Albergen

Statistieken voor Albergen

1

rijscholen

71%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Albergen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Albergen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Albergen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Albergen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Albergen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Albergen?

  Er is 1 rijschool in Albergen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Albergen?

  De beste rijschool van Albergen is Rijschool Lansink met een gemiddeld slagingspercentage van 71%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Albergen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Albergen is 71%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Albergen?

  Een rijles bij een rijschool in Albergen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Albergen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Albergen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Albergen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Albergen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Albergen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Albergen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.