Rijscholen in Almkerk

3 rijscholen gevonden in Almkerk

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Almkerk of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Almkerk, Andel, Babyloniënbroek, Dalem, Dussen, Eethen, Giessen, Gorinchem, Hank, Hardinxveld-Giessendam, Meeuwen, Nieuwendijk, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Waardhuizen, Werkendam, of Woudrichem woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Almkerk. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Almkerk

We hebben 3 rijscholen in Almkerk voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 68%. Mocht er in Almkerk geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Almkerk (3), Dussen (1), Gorinchem (18), Hardinxveld-Giessendam (8), Nieuwendijk (1), Rijswijk (36), Sleeuwijk (2), en Werkendam (5). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Almkerk aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Almkerk heb je in Nieuwendijk. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rijswijk. Daar zijn 36 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rijswijk op 49%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Almkerk. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Almkerk

Statistieken voor Almkerk

3

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Almkerk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Almkerk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Almkerk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Almkerk?

  Er zijn 3 rijscholen in Almkerk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Almkerk?

  De beste rijschool van Almkerk is Elestric met een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Almkerk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Almkerk is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Almkerk?

  Een rijles bij een rijschool in Almkerk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Almkerk volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Almkerk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Almkerk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Almkerk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Almkerk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Almkerk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.