Rijscholen in Ameide

1 rijschool gevonden in Ameide

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Ameide of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Ameide zoals Ameide, Benschop, Goudriaan, Jaarsveld, Langerak, Leerbroek, Lexmond, Lopik, Lopikerkapel, Meerkerk, Nieuwland, Nieuwpoort, Noordeloos, Schoonhoven, Tienhoven, Vianen, of Waal dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Ameide

In Ameide is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Ameide (1), Lexmond (2), Lopik (3), Schoonhoven (2), en Vianen (10) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Ameide heb je in Ameide. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Vianen. Daar zijn 10 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Vianen op 60%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Ameide of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Ameide
kaart rijscholen Ameide

Statistieken voor Ameide

1

rijscholen

74%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Ameide

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Ameide en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Ameide en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Ameide zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Ameide

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Ameide?

  Er is 1 rijschool in Ameide waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Ameide?

  De beste rijschool van Ameide is Autorijschool Langs de Lek met een gemiddeld slagingspercentage van 74%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Ameide?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Ameide is 74%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Ameide?

  Een rijles bij een rijschool in Ameide kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Ameide volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Ameide kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Ameide en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Ameide rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Ameide te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Ameide heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.