Rijscholen in Andelst

1 rijschool gevonden in Andelst

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Andelst of omgeving! Woon je in de buurt van Andelst zoals Afferden, Andelst, Bergharen, Beuningen, Deest, Dodewaard, Elst, Ewijk, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Opheusden, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Wageningen, Weurt, Winssen, of Zetten dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Andelst

We hebben in Andelst maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Andelst kunnen kijken, zoals in Afferden (1), Andelst (1), Beuningen (7), Dodewaard (2), Elst (10), Ewijk (1), Hemmen (1), Herveld (1), Heteren (4), Oosterhout (22), Opheusden (1), Wageningen (6), Weurt (2), en Zetten (1).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Andelst heb je in Zetten. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 81%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oosterhout. Daar zijn 22 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oosterhout op 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Andelst of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Andelst

Statistieken voor Andelst

1

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Andelst en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Andelst zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Andelst

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Andelst?

  Er is 1 rijschool in Andelst waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Andelst?

  De beste rijschool van Andelst is Bever Andelst B.V. met een gemiddeld slagingspercentage van 63%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Andelst?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Andelst is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Andelst?

  Een rijles bij een rijschool in Andelst kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Andelst volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Andelst kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Andelst en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Andelst rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Andelst te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Andelst heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.