Rijscholen in Appelscha

2 rijscholen gevonden in Appelscha

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Appelscha of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Appelscha woont of in de buurt zoals in Appelscha, Fochteloo, Hoogersmilde, Langedijke, Oosterwolde, Oranje, Oude Willem, Ravenswoud, Smilde, Wateren, of Zorgvlied, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Appelscha

We hebben 2 rijscholen in Appelscha voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 58%. Mocht er in Appelscha geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Appelscha (2), Hoogersmilde (2), Oosterwolde (2), en Smilde (1). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Appelscha aanbieden.

In Smilde ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 65%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Appelscha.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oosterwolde. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oosterwolde op 40%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Appelscha. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Appelscha
kaart rijscholen Appelscha

Statistieken voor Appelscha

2

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Appelscha

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Appelscha en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Appelscha en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Appelscha zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Appelscha

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Appelscha?

  Er zijn 2 rijscholen in Appelscha waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Appelscha?

  De beste rijschool van Appelscha is Rijschool Gijsbert met een gemiddeld slagingspercentage van 61%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Appelscha?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Appelscha is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Appelscha?

  Een rijles bij een rijschool in Appelscha kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Appelscha volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Appelscha kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Appelscha en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Appelscha rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Appelscha te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Appelscha heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.