Top 10 rijscholen voor rijles in Assendelft

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.4691062,4.7396672

Rijles in Assendelft volgen

kaart rijscholen Assendelft

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Assendelft of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Amsterdam, Assendelft, Bennebroek, Beverwijk, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden, Koog aan de Zaan, Krommenie, Markenbinnen, Oostknollendam, Santpoort-Noord, Spaarndam, Spaarndam-West, Uitgeest, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Westknollendam, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam, of Zaandijk woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Assendelft. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Assendelft

Hier tref je een overzicht van alle 15 rijscholen in Assendelft waaruit je kunt kiezen.

Rijscholen in Assendelft doen het met een gemiddeld slagingspercentage van 55% iets minder goed dan collega`s in de rest van Nederland. De kans van slagen tijdens het eerste rijexamen ligt 2% lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let dus goed op als je met rijlessen gaat beginnen in Assendelft dat je voor een rijschool kiest die een gemiddeld hogere score heeft.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Assendelft gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!