Rijscholen in Asten

4 rijscholen gevonden in Asten

Ben je op zoek naar een rijschool in Asten of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Asten, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Asten werken ook in plaatsen als Asten, Helmond, Heusden, Lierop, Ommel, Oudheusden, Someren, of Vlierden

Slagingskans in Asten

Er zijn in Asten 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 67%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Asten (4), Helmond (38), Heusden (1), Oudheusden (2), Someren (5), en Vlierden (1) een aantal rijscholen die rijlessen in Asten aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Asten kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Vlierden uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 70%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Helmond. Daar zijn 38 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Helmond op 57%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Asten. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Asten

Statistieken voor Asten

4

rijscholen

67%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Asten en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Asten zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Asten

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Asten?

  Er zijn 4 rijscholen in Asten waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Asten?

  De beste rijschool van Asten is Rijschool ROI t.h.o.d.n. NXXT met een gemiddeld slagingspercentage van 76%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Asten?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Asten is 67%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Asten?

  Een rijles bij een rijschool in Asten kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Asten volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Asten kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Asten en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Asten rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Asten te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Asten heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.