Rijscholen in Baarlo

1 rijschool gevonden in Baarlo

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Baarlo of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Baarlo, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Baarlo werken ook in plaatsen als Baarlo, Belfeld, Grubbenvorst, Maasbree, Steijl, Tegelen, Velden, of Venlo

Slagingskans in Baarlo

We hebben in Baarlo maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Baarlo kunnen kijken, zoals in Baarlo (1), Belfeld (1), Grubbenvorst (3), Maasbree (2), Steijl (2), Tegelen (2), Velden (2), en Venlo (19).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Baarlo heb je in Baarlo. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 78%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venlo. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Venlo op 58%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Baarlo of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Baarlo

Statistieken voor Baarlo

1

rijscholen

78%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Baarlo en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Baarlo zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Baarlo

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Baarlo?

  Er is 1 rijschool in Baarlo waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Baarlo?

  De beste rijschool van Baarlo is Jodie Moor rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 78%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Baarlo?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Baarlo is 78%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Baarlo?

  Een rijles bij een rijschool in Baarlo kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Baarlo volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Baarlo kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Baarlo en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Baarlo rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Baarlo te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Baarlo heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.