Rijscholen in Baexem

1 rijschool gevonden in Baexem

Ben je op zoek naar een rijschool in Baexem of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Baexem zoals Baexem, Beegden, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Heel, Herten, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Nunhem, Roermond, Roggel, Thorn, of Wessem dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Baexem

We hebben in Baexem maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Baexem kunnen kijken, zoals in Baexem (1), Beegden (2), Ell (1), Haelen (1), Heel (1), Herten (2), Heythuysen (1), Roermond (21), Thorn (2), en Wessem (1).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Baexem heb je in Wessem. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Roermond. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Roermond op 62%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Baexem of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Baexem

Statistieken voor Baexem

1

rijscholen

66%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Baexem en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Baexem zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Baexem

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Baexem?

  Er is 1 rijschool in Baexem waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Baexem?

  De beste rijschool van Baexem is Autorijschool "WILMA" met een gemiddeld slagingspercentage van 66%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Baexem?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Baexem is 66%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Baexem?

  Een rijles bij een rijschool in Baexem kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Baexem volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Baexem kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Baexem en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Baexem rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Baexem te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Baexem heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.