Top 10 rijscholen voor rijles in Baexem

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.2246814,5.8800423

Rijles in Baexem volgen

kaart rijscholen Baexem

Ben je op zoek naar een rijschool in Baexem of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Baexem zoals Baexem, Beegden, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Heel, Herten, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Nunhem, Roermond, Roggel, Thorn, of Wessem dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Baexem

We hebben in Baexem maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Baexem kunnen kijken, zoals in Baexem (1), Beegden (2), Ell (1), Haelen (1), Heel (1), Herten (2), Heythuysen (1), Roermond (21), Thorn (2), en Wessem (1).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Baexem heb je in Wessem. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Roermond. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Roermond op 62%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Baexem of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!