Rijscholen in Bakkeveen

1 rijschool gevonden in Bakkeveen

Ben je op zoek naar een rijschool in Bakkeveen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Bakkeveen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Bakkeveen werken ook in plaatsen als Bakkeveen, De Wilp, Donkerbroek, Een West, Frieschepalen, Haule, Haulerwijk, Jonkersvaart, Marum, Siegerswoude, Ureterp, Waskemeer, Wijnjewoude, of Zevenhuizen

Slagingskans in Bakkeveen

We hebben in Bakkeveen maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Bakkeveen kunnen kijken, zoals in Bakkeveen (1), Marum (3), Ureterp (2), Waskemeer (1), en Zevenhuizen (4).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Bakkeveen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 86%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zevenhuizen. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zevenhuizen op 56%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Bakkeveen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Bakkeveen

Statistieken voor Bakkeveen

1

rijscholen

86%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Bakkeveen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Bakkeveen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Bakkeveen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Bakkeveen?

  Er is 1 rijschool in Bakkeveen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Bakkeveen?

  De beste rijschool van Bakkeveen is Motorrijschool Moto-Witte met een gemiddeld slagingspercentage van 86%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Bakkeveen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Bakkeveen is 86%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Bakkeveen?

  Een rijles bij een rijschool in Bakkeveen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Bakkeveen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Bakkeveen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Bakkeveen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Bakkeveen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Bakkeveen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Bakkeveen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.