rijschool Balk

Rijlessen in Balk volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Balk

0 KM
14 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Balk en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.0011262,6.2311672

Rijles in Balk volgen

kaart rijscholen Balk

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Balk of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Balk, Donkerbroek, Elsloo, Fochteloo, Haule, Hemrik, Hoornsterzwaag, Jubbega, Langedijke, Makkinga, Nijeberkoop, Oosterwolde, Waskemeer, of Wijnjewoude woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Balk. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Balk

We hebben 2 rijscholen in Balk voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 66%. Mocht er in Balk geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Balk (2), Elsloo (2), Jubbega (1), Oosterwolde (2), en Waskemeer (1). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Balk aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Balk heb je in Elsloo. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 70%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oosterwolde. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oosterwolde op 40%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Balk. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!