Rijscholen in Balkbrug

3 rijscholen gevonden in Balkbrug

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Balkbrug of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Balkbrug, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Balkbrug werken ook in plaatsen als Balkbrug, Dedemsvaart, Drogteropslagen, Linde, Nieuwleusen, Veeningen, Vinkenbuurt, Witharen, of Zuidwolde

Slagingskans in Balkbrug

We hebben 3 rijscholen in Balkbrug voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 65%. Mocht er in Balkbrug geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Balkbrug (3), Dedemsvaart (8), Nieuwleusen (3), en Zuidwolde (2). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Balkbrug aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Balkbrug kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Nieuwleusen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Dedemsvaart. Daar zijn 8 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Dedemsvaart op 63%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Balkbrug. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Balkbrug

Statistieken voor Balkbrug

3

rijscholen

65%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Balkbrug en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Balkbrug zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Balkbrug

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Balkbrug?

  Er zijn 3 rijscholen in Balkbrug waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Balkbrug?

  De beste rijschool van Balkbrug is Rijschool Rosman met een gemiddeld slagingspercentage van 76%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Balkbrug?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Balkbrug is 65%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Balkbrug?

  Een rijles bij een rijschool in Balkbrug kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Balkbrug volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Balkbrug kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Balkbrug en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Balkbrug rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Balkbrug te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Balkbrug heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.