Rijscholen in Barendrecht

28 rijscholen gevonden in Barendrecht

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Barendrecht of omgeving! Woon je niet in Barendrecht, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Barendrecht werken ook in plaatsen als Alblasserdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Heerjansdam, Heinenoord, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Maasdam, Mijnsheerenland, Noorden, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, Stolwijk, of Zwijndrecht

Slagingskans in Barendrecht

In Barendrecht zijn heel veel rijscholen te vinden. We hebben maar liefst 28 leslocaties gevonden waar je kunt beginnen met het volgen van rijlessen.

Rijscholen in Barendrecht doen het gemiddeld 7% minder goed dan hun collega`s in Nederland. Slechts 50% slaagt voor het eerste rijexamen in Barendrecht. Zoek altijd een rijschool met een hoog slagingspercentage en goede ervaringen.

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Heb je de juiste rijschool in Barendrecht gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Barendrecht

Statistieken voor Barendrecht

28

rijscholen

50%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Barendrecht bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Barendrecht zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Barendrecht

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Barendrecht?

  Er zijn 28 rijscholen in Barendrecht waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Barendrecht?

  De beste rijschool van Barendrecht is Meester R rijopleiding met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Barendrecht?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Barendrecht is 50%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Barendrecht?

  Een rijles bij een rijschool in Barendrecht kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Barendrecht volgen?

  Bij een van de 28 rijscholen in Barendrecht kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Barendrecht en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Barendrecht rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Barendrecht te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Barendrecht heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.