Rijscholen in Barneveld

12 rijscholen gevonden in Barneveld

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Barneveld of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Angerlo, Barneveld, Beek, Braamt, Didam, Doesburg, Doetinchem, Drempt, Hoog-Keppel, Hummelo, Kilder, Laag-Keppel, Loerbeek, Wehl, Wijnbergen, of Zeddam woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Barneveld. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Barneveld

Hier tref je een overzicht van alle 12 rijscholen in Barneveld waaruit je kunt kiezen.

Je hebt 5% meer kans van slagen bij een rijschool in Barneveld (62%) dan in de rest van Nederland (57%). Dat gaat je zeker lukken!

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Is er in Barneveld een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Barneveld
kaart rijscholen Barneveld

Statistieken voor Barneveld

12

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Barneveld

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Barneveld en omgeving

alle rijscholen in Barneveld bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Barneveld zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Barneveld

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Barneveld?

  Er zijn 12 rijscholen in Barneveld waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Barneveld?

  De beste rijschool van Barneveld is Rijschool Henry van Lagen met een gemiddeld slagingspercentage van 89%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Barneveld?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Barneveld is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Barneveld?

  Een rijles bij een rijschool in Barneveld kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Barneveld volgen?

  Bij een van de 12 rijscholen in Barneveld kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Barneveld en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Barneveld rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Barneveld te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Barneveld heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.