rijschool Barsingerhorn

Rijlessen in Barsingerhorn volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Barsingerhorn

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Barsingerhorn en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.7852727,4.8451104

Rijles in Barsingerhorn volgen

kaart rijscholen Barsingerhorn

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Barsingerhorn of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Barsingerhorn, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Barsingerhorn werken ook in plaatsen als 't Veld, Barsingerhorn, Dirkshorn, Haringhuizen, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oude-Niedorp, Oudesluis, Schagen, Schagerbrug, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Waarland, Wieringerwaard, Winkel, of Zijdewind

Hoogste kans van slagen in de buurt van Barsingerhorn

In Barsingerhorn zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Dirkshorn (1), Nieuwe Niedorp (2), Schagen (7), Waarland (1), Wieringerwaard (2), en Winkel (1) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Barsingerhorn heb je in Dirkshorn. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 70%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Schagen. Daar zijn 7 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Schagen op 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Barsingerhorn. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!