Rijscholen in Beegden

2 rijscholen gevonden in Beegden

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Beegden of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Baexem, Beegden, Buggenum, Grathem, Haelen, Heel, Herten, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Linne, Maasbracht, Montfort, Nunhem, Roermond, Sint Joost, Sint Odiliënberg, Thorn, of Wessem woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Beegden. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Beegden

In Beegden hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 73% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Baexem (1), Beegden (2), Haelen (1), Heel (1), Herten (2), Heythuysen (1), Linne (2), Maasbracht (2), Roermond (21), Sint Odiliënberg (1), Thorn (2), en Wessem (1) rijscholen gevonden die in Beegden rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Beegden kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Wessem uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Roermond. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Roermond op 62%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Beegden. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Beegden
kaart rijscholen Beegden

Statistieken voor Beegden

2

rijscholen

73%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Beegden

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Beegden en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Beegden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Beegden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Beegden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Beegden?

  Er zijn 2 rijscholen in Beegden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Beegden?

  De beste rijschool van Beegden is Verkeersschool Sjors V.O.F. met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Beegden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Beegden is 73%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Beegden?

  Een rijles bij een rijschool in Beegden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Beegden volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Beegden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Beegden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Beegden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Beegden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Beegden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.