Rijscholen in Beneden-Leeuwen

4 rijscholen gevonden in Beneden-Leeuwen

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Beneden-Leeuwen of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Beneden-Leeuwen woont of in de buurt zoals in Afferden, Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Druten, Echteld, Herwijnen, Horssen, IJzendoorn, Kesteren, Lienden, Maasbommel, Megen, Ochten, Oijen, Ommeren, Puiflijk, Ravenstein, Tiel, Wamel, Zennewijnen, of Zoelmond, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Beneden-Leeuwen

We hebben 3 rijscholen in Beneden-Leeuwen voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 52%. Mocht er in Beneden-Leeuwen geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Afferden (1), Alphen (2), Beneden-Leeuwen (3), Boven-Leeuwen (1), Druten (1), Horssen (1), Lienden (4), Ochten (2), Ravenstein (2), Tiel (23), en Wamel (1). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Beneden-Leeuwen aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Beneden-Leeuwen heb je in Horssen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 86%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Tiel. Daar zijn 23 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Tiel op 65%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Beneden-Leeuwen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Beneden-Leeuwen
kaart rijscholen Beneden-Leeuwen

Statistieken voor Beneden-Leeuwen

4

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Beneden-Leeuwen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Beneden-Leeuwen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Beneden-Leeuwen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Beneden-Leeuwen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Beneden-Leeuwen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Beneden-Leeuwen?

  Er zijn 4 rijscholen in Beneden-Leeuwen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Beneden-Leeuwen?

  De beste rijschool van Beneden-Leeuwen is Rijschool Ricken met een gemiddeld slagingspercentage van 78%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Beneden-Leeuwen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Beneden-Leeuwen is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Beneden-Leeuwen?

  Een rijles bij een rijschool in Beneden-Leeuwen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Beneden-Leeuwen volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Beneden-Leeuwen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Beneden-Leeuwen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Beneden-Leeuwen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Beneden-Leeuwen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Beneden-Leeuwen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.