rijschool Benthuizen

Rijlessen in Benthuizen volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Benthuizen

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Benthuizen en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.0751101,4.5445181

Rijles in Benthuizen volgen

kaart rijscholen Benthuizen

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Benthuizen of omgeving! Of je nou in Benthuizen woont of in de buurt zoals in Alphen aan den Rijn, Arkel, Benthuizen, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Boskoop, Gelderswoude, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leidschendam, Moerkapelle, Nootdorp, Waddinxveen, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, of Zwammerdam, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Benthuizen

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Benthuizen ook een aantal rijscholen. In Alphen aan den Rijn (24), Arkel (1), Benthuizen (1), Bergschenhoek (9), Berkel en Rodenrijs (12), Bleiswijk (4), Boskoop (6), Hazerswoude Dorp (1), Hazerswoude Rijndijk (1), Leiden (32), Leidschendam (10), Moerkapelle (1), Nootdorp (11), Waddinxveen (6), Zevenhuizen (4), Zoetermeer (54), Zoeterwoude (4), en Zwammerdam (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Benthuizen geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Benthuizen heb je in Hazerswoude Dorp. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 78%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zoetermeer. Daar zijn 54 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zoetermeer op 53%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Benthuizen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!