Rijscholen in Bergambacht

3 rijscholen gevonden in Bergambacht

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Bergambacht of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Bergambacht, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Bergambacht werken ook in plaatsen als Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Bleskensgraaf, Brandwijk, Groot-Ammers, Haastrecht, Langerak, Lekkerkerk, Molenaarsgraaf, Nieuwpoort, Ottoland, Polsbroek, Schoonhoven, Stolwijk, Streefkerk, of Vlist

Slagingskans in Bergambacht

In Bergambacht hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 60% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Bergambacht (3), Bleskensgraaf (2), Groot-Ammers (1), Haastrecht (2), Schoonhoven (2), Stolwijk (2), en Streefkerk (3) rijscholen gevonden die in Bergambacht rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Bergambacht kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Streefkerk uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 66%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Streefkerk. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Streefkerk op 66%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Bergambacht. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Bergambacht

Statistieken voor Bergambacht

3

rijscholen

60%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Bergambacht en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Bergambacht zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Bergambacht

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Bergambacht?

  Er zijn 3 rijscholen in Bergambacht waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Bergambacht?

  De beste rijschool van Bergambacht is van Herk rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Bergambacht?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Bergambacht is 60%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Bergambacht?

  Een rijles bij een rijschool in Bergambacht kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Bergambacht volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Bergambacht kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Bergambacht en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Bergambacht rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Bergambacht te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Bergambacht heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.