Rijscholen in Bergentheim

2 rijscholen gevonden in Bergentheim

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Bergentheim of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Bergentheim, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Bergentheim werken ook in plaatsen als Beerze, Beerzerveld, Bergentheim, Brucht, Bruchterveld, Collendoorn, Diffelen, Geerdijk, Hardenberg, Heemserveen, Hoogenweg, Kloosterhaar, Mariënberg, Rheeze, Rheezerveen, Sibculo, Stegeren, of Venebrugge

Slagingskans in Bergentheim

In Bergentheim hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 59% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Bergentheim (2), Hardenberg (8), en Sibculo (2) rijscholen gevonden die in Bergentheim rijlessen verzorgen.

In Hardenberg ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 64%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Bergentheim.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hardenberg. Daar zijn 8 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hardenberg op 64%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Bergentheim. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Bergentheim

Statistieken voor Bergentheim

2

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Bergentheim en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Bergentheim zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Bergentheim

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Bergentheim?

  Er zijn 2 rijscholen in Bergentheim waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Bergentheim?

  De beste rijschool van Bergentheim is autorijschool Jolanda met een gemiddeld slagingspercentage van 61%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Bergentheim?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Bergentheim is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Bergentheim?

  Een rijles bij een rijschool in Bergentheim kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Bergentheim volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Bergentheim kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Bergentheim en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Bergentheim rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Bergentheim te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Bergentheim heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.