rijschool Berghem

Rijlessen in Berghem volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Berghem

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Berghem en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.7709329,5.5684345

Rijles in Berghem volgen

kaart rijscholen Berghem

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Berghem of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Berghem zoals Alphen, Appeltern, Batenburg, Berghem, Haren, Heesch, Herpen, Maasbommel, Macharen, Megen, Niftrik, Nistelrode, Oijen, Oss, Ravenstein, Schaijk, Teeffelen, of Zevenbergen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Berghem

Er zijn in Berghem 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 60%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Alphen (2), Berghem (3), Haren (1), Heesch (7), Herpen (1), Nistelrode (1), Oss (18), Ravenstein (2), Schaijk (2), en Zevenbergen (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Berghem aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Berghem heb je in Alphen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 79%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oss. Daar zijn 18 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oss op 49%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Berghem. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!