Rijscholen in Berlicum

1 rijschool gevonden in Berlicum

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Berlicum of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Berlicum woont of in de buurt zoals in Berlicum, Den Bosch, Den Dungen, Geffen, Gemonde, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nuland, Rosmalen, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vinkel, of Vught, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Berlicum

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Berlicum ook een aantal rijscholen. In Berlicum (1), Den Bosch (34), Den Dungen (1), Geffen (3), Gemonde (2), Heeswijk-Dinther (2), Nuland (3), Rosmalen (17), Schijndel (8), Sint-Michielsgestel (4), Vinkel (2), en Vught (10) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Berlicum geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Heeswijk-Dinther het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 74%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Berlicum.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Den Bosch. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Den Bosch op 54%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Berlicum of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Berlicum

Statistieken voor Berlicum

1

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Berlicum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Berlicum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Berlicum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Berlicum?

  Er is 1 rijschool in Berlicum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Berlicum?

  De beste rijschool van Berlicum is Autorijschool Boone met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Berlicum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Berlicum is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Berlicum?

  Een rijles bij een rijschool in Berlicum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Berlicum volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Berlicum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Berlicum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Berlicum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Berlicum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Berlicum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.