Rijscholen in Berltsum

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Berltsum of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Berltsum, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Berltsum werken ook in plaatsen als Achlum, Arum, Baaium, Berltsum, Boer, Dongjum, Dronryp, Firdgum, Franeker, Harlingen, Herbaijum, Hitzum, Iens, Klooster-Lidlum, Kûbaard, Lollum, Midlum, Oosterbierum, Peins, Pietersbierum, Ried, Schalsum, Sexbierum, Skingen, Slappeterp, Spannum, Tzum, Tzummarum, Waaksens, Wijnaldum, Winsum, Wjelsryp, of Zweins

Hoogste kans van slagen in de buurt van Berltsum

In Berltsum zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Dronryp (1), Franeker (5), Harlingen (6), Midlum (2), en Winsum (6) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Berltsum heb je in Winsum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Winsum. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Winsum op 69%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Berltsum. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Berltsum

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Berltsum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen: