Rijscholen in Biddinghuizen

2 rijscholen gevonden in Biddinghuizen

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Biddinghuizen of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Biddinghuizen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Biddinghuizen werken ook in plaatsen als Biddinghuizen, of Dronten

Slagingskans in Biddinghuizen

We hebben 2 rijscholen in Biddinghuizen voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 74%. Mocht er in Biddinghuizen geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Biddinghuizen (2), en Dronten (11). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Biddinghuizen aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Biddinghuizen kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Biddinghuizen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Dronten. Daar zijn 11 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Dronten op 57%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Biddinghuizen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Biddinghuizen
kaart rijscholen Biddinghuizen

Statistieken voor Biddinghuizen

2

rijscholen

74%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Biddinghuizen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Biddinghuizen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Biddinghuizen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Biddinghuizen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Plaatsen in de buurt van Biddinghuizen

Rijles in Dronten

Veel gestelde vragen over rijlessen in Biddinghuizen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Biddinghuizen?

  Er zijn 2 rijscholen in Biddinghuizen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Biddinghuizen?

  De beste rijschool van Biddinghuizen is Autorijschool P. Evers met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Biddinghuizen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Biddinghuizen is 74%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Biddinghuizen?

  Een rijles bij een rijschool in Biddinghuizen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Biddinghuizen volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Biddinghuizen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Biddinghuizen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Biddinghuizen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Biddinghuizen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Biddinghuizen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.