rijschool Bleiswijk

Rijlessen in Bleiswijk volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Bleiswijk

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Bleiswijk en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.0094799,4.5384196

Rijles in Bleiswijk volgen

kaart rijscholen Bleiswijk

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Bleiswijk of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Bleiswijk, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Bleiswijk werken ook in plaatsen als Arkel, Benthuizen, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hazerswoude Dorp, Moerkapelle, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nootdorp, Pijnacker, Rotterdam, Waddinxveen, Zevenhuizen, of Zoetermeer

Slagingskans in Bleiswijk

In Bleiswijk hebben we 4 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 56% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Arkel (1), Benthuizen (1), Bergschenhoek (9), Berkel en Rodenrijs (12), Bleiswijk (4), Capelle aan den IJssel (22), Hazerswoude Dorp (1), Moerkapelle (1), Nieuwerkerk aan den IJssel (8), Nootdorp (11), Pijnacker (17), Rotterdam (303), Waddinxveen (6), Zevenhuizen (4), en Zoetermeer (54) rijscholen gevonden die in Bleiswijk rijlessen verzorgen.

In Hazerswoude Dorp ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 78%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Bleiswijk.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rotterdam. Daar zijn 303 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rotterdam op 44%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Bleiswijk. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!