Rijscholen in Blitterswijck

1 rijschool gevonden in Blitterswijck

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Blitterswijck of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Arcen, Blitterswijck, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Castenray, Geysteren, Maashees, Meerlo, Melderslo, Oirlo, Oostrum, Swolgen, Tienray, Wanssum, Well, of Wellerlooi woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Blitterswijck. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Blitterswijck

In Blitterswijck is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Blitterswijck (1), Broekhuizenvorst (1), Meerlo (1), Melderslo (1), Oostrum (2), en Swolgen (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Blitterswijck heb je in Broekhuizenvorst. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oostrum. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oostrum op 51%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Blitterswijck of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Blitterswijck

Statistieken voor Blitterswijck

1

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Blitterswijck en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Blitterswijck zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Blitterswijck

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Blitterswijck?

  Er is 1 rijschool in Blitterswijck waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Blitterswijck?

  De beste rijschool van Blitterswijck is Verkeersschool Ard Vissers met een gemiddeld slagingspercentage van 62%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Blitterswijck?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Blitterswijck is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Blitterswijck?

  Een rijles bij een rijschool in Blitterswijck kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Blitterswijck volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Blitterswijck kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Blitterswijck en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Blitterswijck rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Blitterswijck te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Blitterswijck heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.