rijschool Bocholtz

Rijlessen in Bocholtz volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Bocholtz

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Bocholtz en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 50.8180412,6.0088551

Rijles in Bocholtz volgen

kaart rijscholen Bocholtz

Ben je op zoek naar een rijschool in Bocholtz of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Baneheide, Bocholtz, Elkenrade, Eys, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Lemiers, Mechelen, Simpelveld, Vaals, Vijlen, of Wittem woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Bocholtz. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Bocholtz

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Bocholtz ook een aantal rijscholen. In Bocholtz (1), Heerlen (25), Kerkrade (14), Landgraaf (17), Lemiers (1), Mechelen (1), Simpelveld (4), en Vijlen (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Bocholtz geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Bocholtz heb je in Mechelen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerlen. Daar zijn 25 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerlen op 62%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Bocholtz of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!