rijschool Boijl

Rijlessen in Boijl volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Boijl

0 KM
14 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Boijl en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.9101278,6.2007187

Rijles in Boijl volgen

kaart rijscholen Boijl

Ben je op zoek naar een rijschool in Boijl of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Boijl, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Boijl werken ook in plaatsen als Boijl, Boschoord, De Hoeve, Doldersum, Elsloo, Frederiksoord, Langedijke, Makkinga, Nijeberkoop, Noordwolde, Oldeberkoop, Oosterstreek, Vinkega, Vledder, Vledderveen, Wapse, Wateren, Wilhelminaoord, Zandhuizen, of Zorgvlied

Hoogste kans van slagen in de buurt van Boijl

Er is geen rijschool in Boijl gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Elsloo (2), en Frederiksoord (1) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Boijl heb je in Elsloo. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 70%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Elsloo. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Elsloo op 70%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Boijl. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!