Rijscholen in Bolsward

Top 10 rijscholen voor rijles in Bolsward

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.0569848,5.5356553

Rijles in Bolsward volgen

kaart rijscholen Bolsward

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Bolsward of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Abbega, Allingawier, Blauwhuis, Bolsward, Burgwerd, Dedgum, Easterein, Exmorra, Folsgare, Greonterp, Hartwerd, Hichtum, Hidaard, Hieslum, IJlst, IJsbrechtum, Kûbaard, Lollum, Longerhouw, Nijland, Oosthem, Oudega, Parrega, Reahûs, Sandfirden, Schettens, Schraard, Sneek, Tirns, Tjalhuizum, Tjerkwerd, Waaksens, Westhem, Witmarsum, Wolsum, of Wommels woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Bolsward. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Bolsward

We hebben 4 rijscholen in Bolsward voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 64%. Mocht er in Bolsward geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Blauwhuis (1), Bolsward (4), Burgwerd (1), Oudega (2), Sneek (16), en Wommels (2). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Bolsward aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Bolsward kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Blauwhuis uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 86%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Sneek. Daar zijn 16 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Sneek op 55%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Bolsward. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!