Rijscholen in Boornbergum

1 rijschool gevonden in Boornbergum

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Boornbergum of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Boornbergum zoals Beetsterzwaag, Boornbergum, De Tike, De Veenhoop, De Wilgen, Drachten, Kortehemmen, Lippenhuizen, Nij Beets, Nijega, Olterterp, Opeinde, Oudega, Smalle Ee, Terwispel, of Tijnje dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Boornbergum

In Boornbergum is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Beetsterzwaag (1), Boornbergum (1), Drachten (19), Lippenhuizen (1), Oudega (2), en Tijnje (2) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Boornbergum heb je in Boornbergum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Drachten. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Drachten op 58%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Boornbergum of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Boornbergum

Statistieken voor Boornbergum

1

rijscholen

85%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Boornbergum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Boornbergum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Boornbergum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Boornbergum?

  Er is 1 rijschool in Boornbergum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Boornbergum?

  De beste rijschool van Boornbergum is 2theMax rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 85%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Boornbergum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Boornbergum is 85%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Boornbergum?

  Een rijles bij een rijschool in Boornbergum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Boornbergum volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Boornbergum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Boornbergum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Boornbergum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Boornbergum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Boornbergum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.