rijschool Borculo

Rijlessen in Borculo volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Borculo

0 KM
8 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Borculo en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.1146148,6.5243397

Rijles in Borculo volgen

kaart rijscholen Borculo

Ben je op zoek naar een rijschool in Borculo of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Borculo zoals Barchem, Beltrum, Borculo, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Neede, of Ruurlo dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Borculo

We hebben 2 rijscholen in Borculo voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 68%. Mocht er in Borculo geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Borculo (2), Eibergen (4), Geesteren (2), Neede (2), en Ruurlo (4). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Borculo aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Borculo heb je in Geesteren. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Ruurlo. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Ruurlo op 40%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Borculo. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!