Rijscholen in Borculo

2 rijscholen gevonden in Borculo

Ben je op zoek naar een rijschool in Borculo of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Borculo zoals Barchem, Beltrum, Borculo, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Neede, of Ruurlo dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Borculo

We hebben 2 rijscholen in Borculo voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 68%. Mocht er in Borculo geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Borculo (2), Eibergen (4), Geesteren (2), Neede (2), en Ruurlo (4). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Borculo aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Borculo heb je in Geesteren. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Ruurlo. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Ruurlo op 40%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Borculo. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Borculo

Statistieken voor Borculo

2

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Borculo en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Borculo zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Borculo

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Borculo?

  Er zijn 2 rijscholen in Borculo waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Borculo?

  De beste rijschool van Borculo is Verkeersschool Rob en Nel met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Borculo?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Borculo is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Borculo?

  Een rijles bij een rijschool in Borculo kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Borculo volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Borculo kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Borculo en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Borculo rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Borculo te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Borculo heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.