Rijscholen in Borne

3 rijscholen gevonden in Borne

Ben je op zoek naar een rijschool in Borne of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Borne zoals Almelo, Borne, Bornerbroek, Delden, Deurningen, Hengelo, Hertme, Saasveld, of Zenderen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Borne

In Borne hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 66% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Almelo (22), Borne (3), Delden (2), Hengelo (20), en Zenderen (2) rijscholen gevonden die in Borne rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Borne kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Zenderen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 97%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Almelo. Daar zijn 22 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Almelo op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Borne. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Borne

Statistieken voor Borne

3

rijscholen

66%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Borne en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Borne zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Borne

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Borne?

  Er zijn 3 rijscholen in Borne waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Borne?

  De beste rijschool van Borne is Rijschool Harm Hoek met een gemiddeld slagingspercentage van 83%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Borne?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Borne is 66%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Borne?

  Een rijles bij een rijschool in Borne kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Borne volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Borne kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Borne en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Borne rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Borne te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Borne heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.