Rijscholen in Boxmeer

2 rijscholen gevonden in Boxmeer

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Boxmeer of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Boxmeer zoals Beugen, Boxmeer, Gennep, Groeningen, Haps, Heijen, Ledeacker, Oeffelt, Oploo, Ottersum, Rijkevoort, Rijkevoort-De Walsert, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Stevensbeek, Vierlingsbeek, of Vortum-Mullem dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Boxmeer

In Boxmeer hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 80% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Boxmeer (2), Gennep (2), Haps (2), Oploo (1), Sambeek (1), en Sint Anthonis (2) rijscholen gevonden die in Boxmeer rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Boxmeer kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Boxmeer uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 80%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Sint Anthonis. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Sint Anthonis op 55%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Boxmeer. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Boxmeer

Statistieken voor Boxmeer

2

rijscholen

80%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Boxmeer en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Boxmeer zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Boxmeer

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Boxmeer?

  Er zijn 2 rijscholen in Boxmeer waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Boxmeer?

  De beste rijschool van Boxmeer is Hanneke Koninkx met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Boxmeer?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Boxmeer is 80%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Boxmeer?

  Een rijles bij een rijschool in Boxmeer kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Boxmeer volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Boxmeer kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Boxmeer en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Boxmeer rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Boxmeer te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Boxmeer heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.