Rijscholen in Brakel

1 rijschool gevonden in Brakel

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Brakel of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Aalst, Acquoy, Andel, Asperen, Dalem, Gellicum, Giessen, Gorinchem, Hellouw, Herwijnen, Heukelum, Kedichem, Leerdam, Nederhemert, Nieuwaal, Oosterwijk, Poederoijen, Rijswijk, Spijk, Uitwijk, Veen, Vuren, Waardhuizen, Wijk en Aalburg, Woudrichem, of Zuilichem woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Brakel. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Brakel

We hebben in Brakel maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Brakel kunnen kijken, zoals in Aalst (1), Asperen (1), Gorinchem (18), Heukelum (1), Leerdam (4), Rijswijk (36), en Wijk en Aalburg (1).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Brakel heb je in Heukelum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 76%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rijswijk. Daar zijn 36 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rijswijk op 49%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Brakel of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Brakel

Statistieken voor Brakel

1

rijscholen

50%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Brakel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Brakel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Brakel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Brakel?

  Er is 1 rijschool in Brakel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Brakel?

  De beste rijschool van Brakel is Autorijschool Minerva met een gemiddeld slagingspercentage van 50%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Brakel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Brakel is 50%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Brakel?

  Een rijles bij een rijschool in Brakel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Brakel volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Brakel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Brakel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Brakel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Brakel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Brakel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.