Rijscholen in Breskens

1 rijschool gevonden in Breskens

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Breskens of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Breskens, Groede, Koudekerke, Nieuwvliet, Ritthem, Schoondijke, of Vlissingen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Breskens. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Breskens

In Breskens is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Breskens (1), Koudekerke (1), en Vlissingen (11) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Koudekerke uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 81%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Vlissingen. Daar zijn 11 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Vlissingen op 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Breskens of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Breskens
kaart rijscholen Breskens

Statistieken voor Breskens

1

rijscholen

41%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Breskens

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Breskens en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Breskens en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Breskens zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Breskens

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Breskens?

  Er is 1 rijschool in Breskens waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Breskens?

  De beste rijschool van Breskens is Rijschool Mitchel Versprille t.h.o.d.n. NXXT met een gemiddeld slagingspercentage van 41%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Breskens?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Breskens is 41%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Breskens?

  Een rijles bij een rijschool in Breskens kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Breskens volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Breskens kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Breskens en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Breskens rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Breskens te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Breskens heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.