rijschool Breugel

Rijlessen in Breugel volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Breugel

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Breugel en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.5184209,5.5117846

Rijles in Breugel volgen

kaart rijscholen Breugel

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Breugel of omgeving! Woon je niet in Breugel, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Breugel werken ook in plaatsen als Best, Breugel, Eindhoven, Geldrop, Helmond, Lieshout, Mariahout, Nuenen, Sint-Oedenrode, of Son

Slagingskans in Breugel

Er zijn in Breugel 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 70%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Best (9), Breugel (2), Eindhoven (84), Geldrop (8), Helmond (38), Lieshout (1), Nuenen (5), Sint-Oedenrode (3), en Son (4) een aantal rijscholen die rijlessen in Breugel aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Breugel heb je in Son. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 70%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Eindhoven. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Eindhoven op 61%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Breugel. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!