Rijscholen in Breugel

2 rijscholen gevonden in Breugel

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Breugel of omgeving! Woon je niet in Breugel, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Breugel werken ook in plaatsen als Best, Breugel, Eindhoven, Geldrop, Helmond, Lieshout, Mariahout, Nuenen, Sint-Oedenrode, of Son

Slagingskans in Breugel

Er zijn in Breugel 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 70%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Best (9), Breugel (2), Eindhoven (84), Geldrop (8), Helmond (38), Lieshout (1), Nuenen (5), Sint-Oedenrode (3), en Son (4) een aantal rijscholen die rijlessen in Breugel aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Breugel heb je in Son. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 70%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Eindhoven. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Eindhoven op 61%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Breugel. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Breugel

Statistieken voor Breugel

2

rijscholen

70%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Breugel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Breugel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Breugel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Breugel?

  Er zijn 2 rijscholen in Breugel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Breugel?

  De beste rijschool van Breugel is Lathouwers Rijopleiding met een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Breugel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Breugel is 70%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Breugel?

  Een rijles bij een rijschool in Breugel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Breugel volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Breugel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Breugel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Breugel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Breugel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Breugel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.