Rijscholen in Broeksterwâld

2 rijscholen gevonden in Broeksterwâld

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Broeksterwâld of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Broeksterwâld zoals Aalsum, Aldtsjerk, Broeksterwâld, Burdaard, Burgum, Damwâld, De Falom, De Westereen, Dokkum, Driezum, Feanwâlden, Gytsjerk, Hurdegaryp, Jistrum, Kollumerzwaag, Mûnein, Noardburgum, Oentsjerk, Oudwoude, Raard, Readtsjerk, Rinsumageast, Ryptsjerk, Sibrandahûs, Triemen, Twijzel, Twijzelerheide, Veenklooster, Wâlterswâld, Westergeest, of Zwagerbosch dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Broeksterwâld

Er zijn in Broeksterwâld 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 83%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Broeksterwâld (2), Burgum (5), Damwâld (3), De Westereen (2), Dokkum (6), Feanwâlden (1), Gytsjerk (1), Hurdegaryp (2), Kollumerzwaag (1), Noardburgum (2), Rinsumageast (1), en Twijzelerheide (1) een aantal rijscholen die rijlessen in Broeksterwâld aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Broeksterwâld heb je in Broeksterwâld. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 83%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Dokkum. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Dokkum op 53%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Broeksterwâld. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Broeksterwâld
kaart rijscholen Broeksterwâld

Statistieken voor Broeksterwâld

2

rijscholen

83%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Broeksterwâld

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Broeksterwâld en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Broeksterwâld en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Broeksterwâld zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Broeksterwâld

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Broeksterwâld?

  Er zijn 2 rijscholen in Broeksterwâld waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Broeksterwâld?

  De beste rijschool van Broeksterwâld is Motorrijschool Frielink met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Broeksterwâld?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Broeksterwâld is 83%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Broeksterwâld?

  Een rijles bij een rijschool in Broeksterwâld kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Broeksterwâld volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Broeksterwâld kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Broeksterwâld en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Broeksterwâld rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Broeksterwâld te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Broeksterwâld heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.