Rijscholen in Brummen

6 rijscholen gevonden in Brummen

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Brummen of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Brummen zoals Baak, Bronkhorst, Brummen, Dieren, Doesburg, Eerbeek, Ellecom, Empe, Hall, Laag-Soeren, Leuvenheim, Olburgen, Rha, Spankeren, Steenderen, Toldijk, Tonden, Vierakker, Warnsveld, Wichmond, of Zutphen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Brummen

Hier tref je een overzicht van alle 6 rijscholen in Brummen waaruit je kunt kiezen.

De kans van slagen voor je rijexamen bij een rijschool in Brummen ligt met 63% heel wat hoger dan in der rest van Nederland (57%). Als dat geen succes wordt!

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Heb je de juiste rijschool in Brummen gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Brummen

Statistieken voor Brummen

6

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Brummen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Brummen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Brummen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Brummen?

  Er zijn 6 rijscholen in Brummen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Brummen?

  De beste rijschool van Brummen is Linda Nijenhuis Rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 81%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Brummen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Brummen is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Brummen?

  Een rijles bij een rijschool in Brummen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Brummen volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Brummen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Brummen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Brummen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Brummen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Brummen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.