Rijscholen in Brunssum

6 rijscholen gevonden in Brunssum

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Brunssum of omgeving! Woon je in de buurt van Brunssum zoals Amstenrade, Bingelrade, Brunssum, Doenrade, Heerlen, Hoensbroek, Jabeek, Kerkrade, Landgraaf, Merkelbeek, Nuth, Oirsbeek, Puth, Schinnen, Schinveld, Sittard, Wijnandsrade, of Windraak dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Brunssum

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 6 rijscholen in Brunssum en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

De kans van slagen voor je eerste keer afrijden ligt bij een rijschool in Brunssum iets lager dan in de rest van Nederland. Het slagingspercentage ligt hier op een gemiddelde van 55%. Dat is 2% lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Informeer dus goed voor een rijschool in Brunssum zodat je de juiste kiest die een gemiddeld hogere score heeft.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Brunssum een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Brunssum

Statistieken voor Brunssum

6

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Brunssum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Brunssum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Brunssum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Brunssum?

  Er zijn 6 rijscholen in Brunssum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Brunssum?

  De beste rijschool van Brunssum is Rijschool Fijten met een gemiddeld slagingspercentage van 79%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Brunssum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Brunssum is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Brunssum?

  Een rijles bij een rijschool in Brunssum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Brunssum volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Brunssum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Brunssum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Brunssum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Brunssum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Brunssum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.