Rijscholen in Budel

5 rijscholen gevonden in Budel

Ben je op zoek naar een rijschool in Budel of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Gastel, Maarheeze, Soerendonk, of Weert woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Budel. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Budel

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 5 rijscholen in Budel en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Het gemiddelde slagingspercentage in Budel ligt met 50% heel wat lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let er dus goed op wanneer je een rijschool uitkiest dat deze goede recensies heeft en een slagingspercentage dat niet te ver onder het gemiddelde (57%) van Nederland ligt .

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Budel gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Budel

Statistieken voor Budel

5

rijscholen

50%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Budel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Budel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Budel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Budel?

  Er zijn 5 rijscholen in Budel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Budel?

  De beste rijschool van Budel is Autorijschool Driver Seat met een gemiddeld slagingspercentage van 71%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Budel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Budel is 50%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Budel?

  Een rijles bij een rijschool in Budel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Budel volgen?

  Bij een van de 5 rijscholen in Budel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Budel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Budel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Budel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Budel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.