Rijscholen in Buitenpost

2 rijscholen gevonden in Buitenpost

Ben je op zoek naar een rijschool in Buitenpost of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Buitenpost woont of in de buurt zoals in Augsbuurt, Augustinusga, Buitenpost, Burum, De Westereen, Drogeham, Engwierum, Gerkesklooster, Harkema, Jistrum, Kollum, Kollumerpomp, Kollumerzwaag, Kootstertille, Lutjegast, Oudwoude, Stroobos, Surhuisterveen, Surhuizum, Triemen, Twijzel, Twijzelerheide, Veenklooster, Visvliet, Warfstermolen, Westergeest, of Zwagerbosch, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Buitenpost

In Buitenpost hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 43% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Buitenpost (2), Burum (1), De Westereen (2), Harkema (1), Kollum (3), Kollumerpomp (1), Kollumerzwaag (1), Stroobos (1), Surhuisterveen (5), en Twijzelerheide (1) rijscholen gevonden die in Buitenpost rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Buitenpost heb je in De Westereen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 79%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Surhuisterveen. Daar zijn 5 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Surhuisterveen op 59%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Buitenpost. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Buitenpost
kaart rijscholen Buitenpost

Statistieken voor Buitenpost

2

rijscholen

43%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Buitenpost

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Buitenpost en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Buitenpost en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Buitenpost zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Buitenpost

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Buitenpost?

  Er zijn 2 rijscholen in Buitenpost waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Buitenpost?

  De beste rijschool van Buitenpost is Autorijschool W. Mulder met een gemiddeld slagingspercentage van 46%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Buitenpost?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Buitenpost is 43%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Buitenpost?

  Een rijles bij een rijschool in Buitenpost kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Buitenpost volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Buitenpost kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Buitenpost en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Buitenpost rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Buitenpost te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Buitenpost heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.