Rijscholen in Bunde

5 rijscholen gevonden in Bunde

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Bunde of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Bunde zoals Bemelen, Berg en Terblijt, Bunde, Cadier en Keer, Geulle, Gronsveld, Maastricht, of Meerssen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Bunde

Hier tref je een overzicht van alle 5 rijscholen in Bunde waaruit je kunt kiezen.

Je hebt 7% meer kans van slagen bij een rijschool in Bunde (64%) dan in de rest van Nederland (57%). Dat gaat je zeker lukken!

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Heb je de juiste rijschool in Bunde gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Bunde

Statistieken voor Bunde

5

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Bunde en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Bunde zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Bunde

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Bunde?

  Er zijn 5 rijscholen in Bunde waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Bunde?

  De beste rijschool van Bunde is Autorijschool Gerberga met een gemiddeld slagingspercentage van 84%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Bunde?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Bunde is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Bunde?

  Een rijles bij een rijschool in Bunde kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Bunde volgen?

  Bij een van de 5 rijscholen in Bunde kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Bunde en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Bunde rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Bunde te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Bunde heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.