Rijscholen in Bunschoten-Spakenburg

4 rijscholen gevonden in Bunschoten-Spakenburg

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Bunschoten-Spakenburg of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Bunschoten-Spakenburg woont of in de buurt zoals in Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk, Eemnes, Hoogland, Hooglanderveen, Nijkerk, of Soest, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Bunschoten-Spakenburg

Er zijn in Bunschoten-Spakenburg 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 62%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Amersfoort (47), Baarn (9), Bunschoten-Spakenburg (4), Eemdijk (2), Eemnes (4), Hoogland (2), Hooglanderveen (2), Nijkerk (5), en Soest (11) een aantal rijscholen die rijlessen in Bunschoten-Spakenburg aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Bunschoten-Spakenburg kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Eemnes uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 75%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amersfoort. Daar zijn 47 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amersfoort op 51%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Bunschoten-Spakenburg. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Bunschoten-Spakenburg

Statistieken voor Bunschoten-Spakenburg

4

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Bunschoten-Spakenburg en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Bunschoten-Spakenburg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Bunschoten-Spakenburg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Bunschoten-Spakenburg?

  Er zijn 4 rijscholen in Bunschoten-Spakenburg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Bunschoten-Spakenburg?

  De beste rijschool van Bunschoten-Spakenburg is Rijschool Thomas met een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Bunschoten-Spakenburg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Bunschoten-Spakenburg is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Bunschoten-Spakenburg?

  Een rijles bij een rijschool in Bunschoten-Spakenburg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Bunschoten-Spakenburg volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Bunschoten-Spakenburg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Bunschoten-Spakenburg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Bunschoten-Spakenburg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Bunschoten-Spakenburg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Bunschoten-Spakenburg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.