Top 10 rijscholen voor rijles in Buren

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.9103889,5.3340584

Rijles in Buren volgen

kaart rijscholen Buren

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Buren of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Buren, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Buren werken ook in plaatsen als Asch, Beusichem, Buren, Buurmalsen, Culemborg, Deil, Erichem, Est, Geldermalsen, Herwijnen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Kesteren, Meteren, Ochten, Ravenswaaij, Rijswijk, Tiel, Tricht, Wadenoijen, Wijk bij Duurstede, Zennewijnen, Zoelen, of Zoelmond

Slagingskans in Buren

Er zijn in Buren 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 73%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Beusichem (4), Buren (2), Buurmalsen (1), Culemborg (10), Deil (1), Geldermalsen (5), Ochten (2), Rijswijk (36), Tiel (23), Tricht (1), en Wijk bij Duurstede (9) een aantal rijscholen die rijlessen in Buren aanbieden.

In Deil ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 91%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Buren.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rijswijk. Daar zijn 36 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rijswijk op 49%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Buren. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!