Rijscholen in Burgh-Haamstede

1 rijschool gevonden in Burgh-Haamstede

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Burgh-Haamstede of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Burgh-Haamstede, Ellemeet, Noordwelle, Renesse, of Serooskerke woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Burgh-Haamstede. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Burgh-Haamstede

In Burgh-Haamstede is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Burgh-Haamstede (1), en Serooskerke (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Serooskerke uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 65%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Serooskerke. Daar zijn 1 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Serooskerke op 65%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Burgh-Haamstede of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Burgh-Haamstede
kaart rijscholen Burgh-Haamstede

Statistieken voor Burgh-Haamstede

1

rijscholen

56%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Burgh-Haamstede

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Burgh-Haamstede en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Burgh-Haamstede en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Burgh-Haamstede zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Burgh-Haamstede

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Burgh-Haamstede?

  Er is 1 rijschool in Burgh-Haamstede waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Burgh-Haamstede?

  De beste rijschool van Burgh-Haamstede is De Zeeuwse autorijschool met een gemiddeld slagingspercentage van 56%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Burgh-Haamstede?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Burgh-Haamstede is 56%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Burgh-Haamstede?

  Een rijles bij een rijschool in Burgh-Haamstede kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Burgh-Haamstede volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Burgh-Haamstede kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Burgh-Haamstede en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Burgh-Haamstede rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Burgh-Haamstede te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Burgh-Haamstede heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.