Rijscholen in Buurmalsen

1 rijschool gevonden in Buurmalsen

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Buurmalsen of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Buurmalsen woont of in de buurt zoals in Asch, Beesd, Beusichem, Buren, Buurmalsen, Culemborg, Deil, Enspijk, Erichem, Est, Geldermalsen, Herwijnen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Meteren, Neerijnen, Opijnen, Ravenswaaij, Rumpt, Tiel, Tricht, Waardenburg, Wadenoijen, Zoelen, of Zoelmond, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Buurmalsen

We hebben in Buurmalsen maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Buurmalsen kunnen kijken, zoals in Beesd (2), Beusichem (4), Buren (2), Buurmalsen (1), Culemborg (10), Deil (1), Geldermalsen (5), Opijnen (1), Tiel (23), en Tricht (1).

Zo ligt in Deil het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 91%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Buurmalsen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Tiel. Daar zijn 23 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Tiel op 65%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Buurmalsen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Buurmalsen

Statistieken voor Buurmalsen

1

rijscholen

70%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Buurmalsen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Buurmalsen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Buurmalsen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Buurmalsen?

  Er is 1 rijschool in Buurmalsen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Buurmalsen?

  De beste rijschool van Buurmalsen is Trekkerschool Cor van Leeuwen met een gemiddeld slagingspercentage van 70%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Buurmalsen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Buurmalsen is 70%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Buurmalsen?

  Een rijles bij een rijschool in Buurmalsen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Buurmalsen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Buurmalsen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Buurmalsen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Buurmalsen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Buurmalsen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Buurmalsen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.