rijschool Cadier en Keer

Rijlessen in Cadier en Keer volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Cadier en Keer

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Cadier en Keer en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 50.8283686,5.7661277

Rijles in Cadier en Keer volgen

kaart rijscholen Cadier en Keer

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Cadier en Keer of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Cadier en Keer zoals Banholt, Bemelen, Berg en Terblijt, Bunde, Cadier en Keer, Eckelrade, Eijsden, Gronsveld, Ingber, Maastricht, Margraten, Meerssen, Mheer, Noorbeek, Reijmerstok, Scheulder, Sint Geertruid, of Valkenburg dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Cadier en Keer

In Cadier en Keer zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Berg en Terblijt (1), Bunde (5), Eckelrade (2), Eijsden (4), Gronsveld (1), Maastricht (32), Margraten (4), Meerssen (2), Sint Geertruid (1), en Valkenburg (6) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Cadier en Keer heb je in Gronsveld. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Maastricht. Daar zijn 32 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Maastricht op 64%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Cadier en Keer. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!